Az én bandám teljesen heterogén összetételű rangra, nemre, korra, vallásra, foglalkozásra való tekintet nélkül. Csak egyvalami közös bennük, hogy mindannyian szeretik azt, ami ÉN VAGYOK. És kicsit őrültek, a szó jó értelmében.
 

Koncz Gábor - Borbély László - Kaszkadőr nélkülKoncz Gábor visszaemlékezései nyomán Írta és szerkesztette:

Borbély László

Szakmailag ellenőrizte:

Polgár András

Bizakodás tölti el az embert, amikor arra gondol, milyen érzéssel veszi kézbe a nyájas Olvasó e könyvet, mely egy kiváló színész életéről szól. Milyen tekintettel böngészi a fotókat, talán beleszagol a lapokba, átpörgeti az ismert képeket, mohón keresve az eddig ismeretleneket. Talál a kötetben ilyet is, olyat is, bőven. Hiszen a színészi életpálya tekintélyes mennyiségi és minőségi állomásai közül sok ismerős. Igen, ismerjük ezt a férfiút, láttuk sok szerepben, színházban, filmen, televízióban.....

Koncz Gábor könyve végre felkerülhet sok Néző és Olvasó könyvespolcára, megérdemelt helyére, emlékeztetve és felidézve a látott és a sohasem látott illékony színházi előadások hangulatát. Modern, gyorsan változó világunkban még mindig maradandó érték a papírra nyomtatott betű, és talán az is marad, a világ végéig! Filmjei, tévéjátékai egy része már megjelent kazettán vagy DVD-lemezen. Helyezzük hát e karcsú kötetet a polcra azzal a jóleső tudattal, hogy hazavihettük ezt a nagyon kedvelt színészt, kinek gondolatai, arcvonásai, játéka immár mindvégig velünk marad!

Polgár András

Hírek>